Sweden Offroad TourBilder från 25 års jubileumet av SOT 2020 4-19 Juli, Sveriges största Offroadäventyr med start i Skåne och målgång i Stockholm. Utav årets 15 dagar deltog vi på 11. Nästa år siktar vi på alla!

Hästveda - Sågbacken


2020-07-04


Härligt stort område med fler slingrande skogsspår än vad man hinner med. De svårare partierna är markerade med varningsband i banan.

Efter mycket regn intill tourens start och även växlande regn under dagen bjöd lerhålen på bra utmaningar och många deltagare fick skäl nog att dra fram vinshen.

Karlshamn - Paradiset


2020-07-05


Bara att vara i Paradiset är en upplevelse i sig med den otroligt vackra naturen. Nyregnat från kvällen var det magiskt på sättet som det bara kan vara i en bokskog. Terrängen bjöd på ett par surhål, klättring upp för steniga backar och blanka klipphällar. Enbart körning i spår.

Kristianstad - Vånga


2020-07-06


Sandgropen i Vånga brukar även kallas för bomullsbanan, med körning i sandspår upp och ner för branta sluttningar finns det nämligen inte något att slå sönder fordonet på. 

Områden är ett utav de mindre på touren, men sanden och höjden på backarna är något utöver det vanliga! En favorit för de med ATV!

Hässleholm - Mölleröd


2020-07-07


Väl utnyttjad yta med flera tuffare partier. som påminner om att det tidigare varit ett militärövningsomrråde.. Bitvis är det fulltproppat av sten och den kloka tänkte efter före om de inte skyddat känsliga delar under fordonet.

Osby - Offroadbanan


2020-07-08


På denna banan finns det gott om utmärkta spår lämpliga för nybörjare, och står man utan bil kan man även kan hyra sig en Jeep och köra.

Området har dock flera dimensioner och bjuder på körning för alla nivåer. Surhålen sägs aldrig torka och om de skulle vara för djupa att ta sig igenom hindrar inget från att försöka!

Värnamo - Ulås


2020-07-09


Nyligen skördad skog bjöd på bra utsikt från klubbstugan i mittpunkten på banan som skapar en bra atmosfär för besökare. Terrägen inkluderar i övrigt en byggd teknikbana, ett flertal inbjudande lerhål och terräng både i mogen skog och slye.

Oskarshamn - Greppek


2020-07-10


Stort område som kan underhålla i många timmar! Backen är i huvudsak en klippgrund och håller en ganska tuff nivå, bjuder på många klättringsmöjligheter och förrädiska surhål.

Söderköping - Olerum


2020-07-11


Sweden's largest and most varied private offroad area; endless forest trails, open fields, granite mountain, mud holes and a technical course.

Uppsala - Rörken


2020-07-17


120 hectars large offroad area with absolutely free driving, endless forest trails and lots of slickrock.

Stockholm - Botkyrka

BILDER UNDER REDIGERING, KOMMER SNART

2020-07-18


Both very tough and others relative easy and wide tracks. Plus half a dozen granite mountains with harder terrain for free driving, making Botkyrka almost a Swedish Rubicon Trail. Something for everyone.

Strängnäs - Sandlycke

BILDER UNDER REDIGERING, KOMMER SNART

2020-07-19


2 kilometres long open power line with free driving plus forest trails and mudholes.

Copyright © Xoffart - Alla rättigheter förbehållna